Hengellisen kasvun ilta

Hengellisen kasvun ilta tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaisen Jumala-suhteen syventämiseen. Ilta sisältää alustuksen jostakin Raamatun teemasta, jonka pohjalta keskustellaan ja rukoillaan. Näkökulmana on ihmisen ja Jumalan välinen suhde. Illassa on mahdollisuus sielunhoitoon. Kahvitarjoilu. Hengellisen kasvun ilta pidetään Porin metodistiseurakunnassa (Eteläpuisto 17) joka kuukauden 1. maanantai klo 18. Tervetuloa! Yhteyshenkilönä toimii Ari Lehtinen, p. 044-304 4543.

Miesten saunailta

Miesten saunailta on kaikenikäisille miehille tarkoitettu yhteinen illanvietto, joka koostuu saunomisesta, keskustelusta, iltapalasta ja hartaushetkestä. Saunailta tarjoaa hyvän mahdollisuuden keskustella miesten kesken miesten asioista miesten tavoin. Keskinäinen yhteys ja Jumalan sana ovat meille tärkeitä asioita. Kokoonnumme joka kuukauden 2. keskiviikko klo 18. Paikkana on Mikonkatu 28 saunatila. Saunamaksu on 5 euroa. Tarjoilut hoidamme nyyttikestiperiaatteella. Tervetuloa mukaan!

Perhesähly

Perhesähly on alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu sählypeli, jonka yhteydessä on lyhyt rukoushetki. Perhesähly pidetään Kaarisillan yhtenäiskoulun liikuntasalilla (Isosannanpuistokatu 23) joka perjantai klo 20-21 (lukukausien aikana). Kyseessä on matalan kynnyksen tilaisuus, jonne voi tuoda tuttujaan mukaan pelailemaan ja tutustumaan seurakunnassa käyvään väkeen. Yhteyshenkilönä toimii Leevi Heimonen, p. 044-330 2429.