Iltakirkko

Iltakirkko on Porin metodistiseurakunnan jumalanpalvelus, joka koostuu musiikista, laulusta, rukouksesta, todistuspuheenvuorosta ja saarnasta. Tilaisuuden lopuksi on kahvitilaisuus sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Iltakirkko pidetään Porin metodistiseurakunnassa (Eteläpuisto 17) joka sunnuntai klo 17 (paitsi kuukauden 1. sunnuntai, jolloin on ehtoolliskirkko klo 12). Tervetuloa kaikille!

EhtoolliskirkkoEhtoolliskirkko

Ehtoolliskirkko on Porin metodistiseurakunnan jumalanpalvelus, jossa laulun, rukouksen ja saarnan lisäksi vietämme Herran pyhää ehtoollista. Ehtoolliskirkko pidetään joka kuukauden 1. sunnuntai klo 12. Tilaisuuden jälkeen on tarjolla yhteinen lounas sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Metodistikirkossa ehtoollispöytä on avoin kaikille Jeesukseen uskoville kristityille riippumatta siitä mihin seurakuntaan he kuuluvat tai ovat kuulumatta. Ehtoollisleipä on gluteeniton ja hiivaton. Ehtoollisviini on alkoholitonta viinirypälemehua.