Iltakirkko
Iltakirkko on sunnuntaisin (muulloin kuin kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina) klo 17. Raamatun opetuksen lisäksi iltakirkoissa on musiikkia, rukousta, todistuspuheenvuoroja sekä kahvit illan päätteeksi.

EhtoolliskirkkoEhtoolliskirkko
Ehtoolliskirkko on pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 11. Ehtoollispöytä Metodistikirkossa on Herran pöytä, johon voi osallistua kaikki Jeesukseen uskovat riippumatta siitä mihin seurakuntaan he kuuluvat tai ovat kuulumatta. Ehtoollisleipä on gluteeniton ja hiivaton, ja ehtoollisviini on alkoholitonta viinirypälemehua.

Ehtoollisen jälkeen on kahvilan puolella lounastarjoilu.

Pyhäkoulu
Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, joka kokoontuu sunnuntaitilaisuuden aikana kahvilan puolella. Pyhäkoulussa lapset tutustuvat Raamatun kertomuksiin, askartelevat, leikkivät ja laulavat. Tarkemmat aikataulut kalenterista. Yhteyshenkilö Pasi Mäkelä, p. 050-5614802