facebook-icon
Facebook-sivut

Hengellisen kasvun ilta

Hengellisen kasvun ilta tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaisen Jumala-suhteen syventämiseen. Ilta sisältää alustuksen jostakin Raamatun teemasta, jonka pohjalta keskustellaan ja rukoillaan. Näkökulmana on ihmisen ja Jumalan välinen suhde. Illassa on mahdollisuus sielunhoitoon. Illassa on myös kahvitilaisuus. Hengellisen kasvun ilta pidetään Porin metodistiseurakunnassa (Eteläpuisto 17) joka kuukauden 1. maanantai klo 18. Tervetuloa! Yhteyshenkilönä toimii Ari Lehtinen, p. 044-304 4543.

A'la Sali lounas

A'la Sali on diakoniatilaisuus, jossa on tarjolla lounas. Kyseessä on matalan kynnyksen paikka, jonne voi tuoda tuttujansa tutustumaan seurakuntaan ilman painetta. A'la Sali lounas on tarjolla Porin metodistiseurakunnassa (Eteläpuisto 17) parillisten viikkojen tiistaina klo 11-14.

Perhesähly

Perhesähly on alakouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu sählypeli, jonka yhteydessä on lyhyt rukoushetki. Perhesähly pidetään Kaarisillan yhtenäiskoulun liikuntasalilla (Isosannanpuistokatu 23) joka perjantai klo 20-21 (lukukausien aikana). Kyseessä on matalan kynnyksen tilaisuus, jonne voi tuoda tuttujaan mukaan pelailemaan ja tutustumaan seurakunnassa käyvään väkeen. Yhteyshenkilönä toimii Leevi Heimonen, p. 044-330 2429.