Miesten saunailta

Miesten saunailta on kaikenikäisille miehille tarkoitettu yhteinen illanvietto, joka koostuu saunomisesta, keskustelusta, iltapalasta ja hartaushetkessä. Saunailta tarjoaa hyvän mahdollisuuden keskustella miesten kesken miesten asioista miesten tavoin. Keskinäinen yhteys ja Jumalan sana ovat meille tärkeitä asioita. Kokoonnumme joka kuukauden 2. keskiviikko klo 18. Paikkana on Mikonkatu 28 saunatila. Saunamaksu on 5 euroa. Tarjoilut hoidamme nyyttikestiperiaatteella. Tervetuloa mukaan!

KokoNaiset

KokoNaiset on kaikenikäisille naisille tarkoitettu iltatilaisuus, jossa annetaan naisille mahdollisuus luottamuksellisesti tuoda esille omia ajatuksiaan, iloja ja suruja. KokoNaiset-illassa rukoilemme yhteisten asioiden puolesta yhdessä tai erikseen. Joka illassa on myös alustus jostakin Raamatun kohdasta, jonka pohjalta käymme keskustelua. Illan päätteeksi on kahvitilaisuus. Kokoonnumme metodistikirkolla (Eteläpuisto 17) joka kuukauden 4. tiistai klo 18. Tervetuloa!