Lähetysystävät

"Lähetysystävät" on Porin metodistiseurakunnan lähetystyön tilaisuus joka kuukauden 3. tiistai klo 18:30 metodistikirkolla (Eteläpuisto 17). Kokoontumisen tarkoituksena on lähetysasian esilläpito, informointi ja innostaminen sekä lähetystyön tukeminen (varainhankinta, hengellinen tuki, rukous, yhteydenpito lähetyskohteisiin). Lähetysystävien illassa kuullaan aina lähetysinfot kentiltä sekä ajankohtaisia uutisia. Lähetysinfon lisäksi ilta koostuu Raamatun sanan jakamisesta, rukouksesta ja keskustelusta. Illan päätteeksi on kahvitilaisuus lähetystyön hyväksi. Tervetuloa kaikki lähetystyön asiasta kiinnostuneet!

Kahvila Nellipudi

Nellipudi on kaikille avoin kahvila Porin metodistikirkolla (Eteläpuisto 17), jossa on mahdollisuus kohdata ihmisiä ja keskustella. Kahvilan tuotto ohjataan lyhentämättömänä lähetystyön hyväksi. Nellipudi on auki joka perjantai klo 14-17 (kesäkautta lukuun ottamatta).  Tervetuloa!
Nellipudi

Lähetyskohteet

Porin metodistiseurakunta tukee lähetystyötä yhteistyössä Suomen Metodistikirkon kanssa Intiassa, Venäjän Vepsässä, Thaimaassa ja Albaniasssa.

Lisätietoa antaa:
Maija Liljeroos
puh. 044-590 9412
Lisätietoa löydät myös osoitteesta http://www.metodistikirkko.fi

Intia
Suomen Metodistikirkko tekee lähetystyötä Chennaisa ja Nellipudissa. Chennaissa on Bethel Missionin toimintakeskus, jossa on kristillinen lastentarha, esikoulu ja peruskoulu. Nellipudin kylässä autetaan leskiä ja lapsia sekä lisäksi siellä on kummilapsitoimintaa.

Kuvaesitys Intiasta

Venäjä (Vepsä)
Suomen Metodistikirkon seurakunnat ja Naisliiton osastot tukevat Venäjän Metodistikirkon evankelioimis- ja lapsityötä vepsäläisten parissa Venäjällä. Työtä tehdään Keski-Vepsässä kolmella kylällä: Järvien kylässä (Ozera), Sonjalassa (Sondevits) ja Kurbassa (Kurba). Työstä vastaa Pietarissa asuva piirikunnanjohtaja yhdessä Novgorodin metodistiseurakunnan evankelioimis- ja lapsityöryhmien kanssa. Suomalaiset tukevat työtä osallistumalla matkoihin ja matkojen kustannuksiin ja viemällä pieniä tavaralahjoituksia joululahjoiksi ja leiripalkinnoiksi.

Thaimaa
Porin metodistiseurakunta tukee yhdessä Suomen Metodistikirkon englanninkielisen työn kanssa "Help to Orphans" (H2O) -järjestön toimintaa Thaimassa, jossa on Myanmarin rajan läheisyydessä erityisesti sotaorvoille suunnattu avustuskeskus, koulu ja seurakunta.

Albania
Porin metodistiseurakunta tukee Walter ja Sonja Tuokkolan Albaniassa tehtävää lähetystyötä yhteistyössä monien muiden seurakuntien kanssa. Saamme heiltä säännöllisetsi lähettipostia, johon voi tutustua seurakuntamme lähetysilloissa.